Cofetariile Sweet By MarVio ofera clientilor sortimente diversificate de prajituri, mini-prajituri, torturi, fursecuri, bomboane, cozonaci, pasca si asistenta pentru comenzile personalizate.

Despre noi

A trecut mai bine de un sfert de veac de când, din pasiune pentru dulciurile savuroase și pentru a continua tradiția de familie, Sweet by MarVio a deschis ușa primei cofetării în București. Mai întâi în Titan, ca o afacere mică de familie, acum am rămas la fel: o familie, dar mai mare, cu peste 50 de angajați.

Pe parcursul anilor am adunat zeci de rețete de prăjituri, torturi și cozonaci totul pentru a vă pregăti cele mai bune deserturi. O parte din angajații noștri sunt în familia Sweet by MarVio încă din 1991.

Păstrăm cu strictețe rețetele noastre. Unele moștenite din familie, altele făcute chiar de noi sau preluate de la mai marii cofetari ai lumii, dar combinate cu ingredientele noastre secrete.

Maeștrii noștri, Cofetarii noștri crează zilnic cu grijă, îndemânare, dar mai ales pasiune fiecare tort sau prăjitură care ajunge în toate cele opt locații ale noastre din București.

Așa am ajuns să preparăm anual o medie de peste 20.000 de torturi, peste 25.000 de cozonaci, peste 200.000 de Macarons și peste 700.000 de prăjituri. Toate acestea fiind pregătite în cele două laboratoare proprii din Titan și Lizeanu.

An de an, mii și mii de torturi, prăjituri și cozonaci toate cu un un singur scop, să aducă zâmbetul pe buze și să facă să tresară inima în piept. Aceasta este declarația noastră, acesta este crezul nostru!

Sweet by Marviostoric


  • De ziua Internațională a Femeii, mai exact pe 8 Martie 1991 am deschis ușile primei noastre cofetării. De atunci, ne-am extins în alte șapte locații din Capitală.
  • Înainte de Craciun, mai exact pe 22 Decembrie 1996 am deschis Cofetăria Sweet by MarVio Lizeanu
  • În septembrie 2006, o dată cu deschiderea Complexului Comercial Auchan din Titan am deschis cea dea treia cofetărie.
  • Pe 4 aprilie 2015 familia Sweet by Marvio s-a extins cu încă o cofetărie în Vulcan Value Centre iar pe 14 mai 2015 a deschis încă o locație în MegaMall.
  • O dată cu venirea toamnei din anul 2016 s-au deschis alte două Cofetării Sweet by MarVio în ParkLake Shopping Center.
  • Numărul 8 Sweet by MarVio a fost deschisă o dată cu inaugurarea Veranda Mall pe data de 27 octombrie 2016.

Bineînțeles, nu ne vom opri aici, avem planuri, gânduri de viitor mărețe pe care le vom așterne cu bucurie la momentul oportun în acest sweet by marviostoric.