Cofetariile Sweet By MarVio ofera clientilor sortimente diversificate de prajituri, mini-prajituri, torturi, fursecuri, bomboane, cozonaci, pasca si asistenta pentru comenzile personalizate.

Termeni și condiții

Bine ați veni pe site-ul www.sweetbymarvio.ro.
Condiții de comercializare ale produselor S.C. MARION COMTRANS S.R.L.
Acest site este proprietate a S.C. MARION COMTRANS S.R.L. cu datele de identificare: RO4282095 și J40/14056/1993.
S.C. MARION COMTRANS S.R.L. este operator de date cu caracter personal conform legii 677/2001.

CONDIȚII GENERALE

Condițiile specificate stabilesc și reglementează drepturile și obligațiile vânzătorului/ furnizorului S.C. MARION COMTRANS S.R.L. și cumpărătorului, client consumator.

Toate relațiile contractuale sunt încheiate conform legii.

Prin accesarea site-ului www.sweetbymarvio.ro sunteți de acord cu termenii și condițiile următoare:

1. Pentru comenzile preluate la sediul S.C. MARION COMTRANS S.R.L. cât și pentru comenzile preluate la punctele de lucru din Vulcan - Strada Mihail Sebastian 88, București, ParkLake Mall - Strada Liviu Rebreanu 4, București, Veranda Mall - Strada Ziduri Moși 23, București, MegaMall - Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, București. Clientul este obligat să verifice corectitudinea datelor înscrise pe comandă și să o semneze. Eventualele completări se vor face pe loc, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.
2. Comenzile telefonice și online sunt valide doar după confirmarea acestora printr-un număr de comandă.
3. Comenzile se vor preda clienților la data și ora stabilită pe bonul de comandă. În cazul solicitării modificării orei/ datei sau anulării unei comenzi, clientul este obligat să anunțe acest lucru telefonic sau prin e-mail.
4. Solicitările de modificare a comenzii se vor onora doar dacă sunt anunțate cu cel puțin 24 de ore înainte de data eliberării comenzii. Excepție fac torturile de nuntă sau de botez, pentru care solicitările de modificare se vor onora doar dacă sunt anunțate cu cel puțin 3 zile înainte.
5. Renunțarea la comandă și returnarea avansului se acceptă cu cel puțin 2 zile înainte de data eliberării comenzii. În caz contrar se va reține valoarea avansului.
6. Comenzile personalizate se transmit cu cel puțin 2 zile înainte de data eliberării. Pentru torturile de nuntă sau de botez, comenzile se transmit cu cel puțin 5 zile înainte.
7. Comenzile personalizate necesită plata în avans, integrală sau parțială de minimum 30% din valoarea acesteia.
8. Avansurile încasate cu numerar sau card, se returnează doar în baza bonului fiscal. Pentru avansuri nu se acceptă tichete de masă, tichete cadou. Contravaloarea fotografiilor comestibile și a figurinelor din pastă de zahăr NU poate fi returnată deoarece sunt special lucrate pentru comanda respectivă.
9. Modalitățile de plată sunt: numerar, card, tichete de masă, tichete cadou, virament.
10. În cazul achitării cu tichete de masă/ cadou, nu se emit facturi persoanelor juridice.
11. Ne rezervăm dreptul de a contacta clientul în vederea verificării comenzii și a datelor transmise.
12. Produsele sunt fabricate într-un sistem de management al calității și al siguranței alimentului H.A.C.C.P NR.1/ 01.06.2010 și AUT SANITARĂ VETERINARĂ ȘI PENTRU SIGURANȚA ALIMENTELOR NR. 4964/ 23.12.2008.
La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate.
13. Produsele noastre pot conține și următoarele ingrediente potențial alergologice: gluten, ouă, derivate din ou, alune și produse derivate, lapte și produse derivate, susan, migdale, fistic, nucă, soia, etc.
14. Gramajul produselor comandate și vândute la kilogram poate varia cu +/- 10%.
15. Orice conflict apărut între S.C. MARION COMTRANS S.R.L. și client, se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă între cele două părți.
16. În momentul atingerii capacității maxime de producție se sistează preluarea comenzilor, această informație va fi afișată în timp util pe site-ul www.sweetbymarvio.ro
17. La preluarea comenzilor vom solicita numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste date pot fi folosite ulterior pentru transmiterea ofertelor, informațiilor sau serviciilor firmei.
18. S.C. MARION COMTRANS S.R.L. este operator de date cu caracter personal conform legii 677/2001.